Asfaltointitöitä Mannerheimintiellä helatorstaiviikolla

Tällä viikolla asfaltoimme pintoja eri puolilla työaluettamme Runeberginkadun Postikadun välillä. Asfalttiryhmämme liikkuu eri puolilla työaluetta, ja alustavasti asfaltoimme seuraavissa paikoissa, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Helatorstaina häiriötä Töölönlahdenkadun risteyksessä

Tiistaina asfaltoimme jalankulun ja ajoradan välisellä suljetulla alueella Cygnaeuksenkadun ja Kivelänkadun välillä. Keskiviikkona asfaltoimme suljetuilla jalankulku- ja pyöräväylillä ainakin Kansallismuseon ja Musiikkitalon paikkeilla. Helatorstaina asfaltoimme ajoratoja Mannerheimintien ja Töölönlahdenkadun risteyksessä. Autolla liikkujien on hyvä varautua odotteluun Mannerheimintiellä Musiikkitalon ja Eduskuntatalon kohdilla.

Asfaltointia jatketaan ensi viikolla. Alustavasti vuorossa ovat alkuviikosta ainakin Eteläisen ja Pohjoisen Hesperiankadun Manskun päät, Töölönkadun risteys sekä Dunckerinkadun pää Manskun tuntumassa.

Lyhyitä katkoja liikenteelle

Asfaltoinnista aiheutuu lyhytaikaisia katkoja ja pysäytyksiä jalankulku- ja pyöräliikenteelle. Paikalla ovat liikenteenohjaajat opastamassa asfaltoitavan kohdan yli. Ajoittain asfalttiryhmä voi aiheuttaa häiriötä myös autoliikenteelle. Pienempiä alueita esimerkiksi raitiotiekiskojen läheisyydessä asfaltoidaan tulevien viikkojen aikana.