Baanan alikulun kiertoreitin rakentaminen alkaa sunnuntai-iltana

Mannerheimintien alittava Baanan alikulku sulkeutuu maanantaista 15.5. alkaen. Alikulku joudutaan sulkemaan sillan purkamisen ja uudelleen rakentamisen vuoksi.

Pyöräily ja jalankulku ohjataan sillan kohdalta kiertoreitille.

Kiertoreitin opastuksen pystytys alkaa sunnuntaina 14.5. illalla noin klo 18 alkaen. Ensin avataan Kiasman ja Pikkuparlamentin välinen suojatie. Baanan alikulku sulkeutuu myöhemmin illan ja yön aikana, kun pyörä- ja jalankulkuliikenne on hiljentynyt.

Lyhin kiertotie kulkee lännestä tultaessa Pikkuparlamentin vierestä ramppia ylös ja Kiasman edustan suojatien yli Kansalaistorille sekä toisinpäin Kansalaistorin suunnasta tultaessa.

Vaihtoehtoinen reitti kulkee Eduskuntatalon edestä ja ylittää Mannerheimintien Musiikkitalon kohdalta ja siitä Töölönlahdenkatua Kansalaistorille tai Töölönlahdelle.

Kiertotiet opastetaan kadulla opasviitoilla sekä kartoilla. Työn alkuvaiheessa kokeilemme kiertoreitin työmaan kiertävän osuuden merkitsemistä lisäksi vihreällä viivalla.

Katso lisää ehdotuksia kiertoreiteiksi pyörille »

Lauantaina 13.5. Baanalla sekä Töölönlahden länsipuolella sekä Baanalla pyöräliikenteeseen vaikuttaa myös juoksutapahtuma. Lue lisää Helsingin kaupungin verkkosivuilta »