Kiskotöitä Arkadiankadun risteyksessä sunnuntain 26.5. ja maanantain 27.5. välisestä yöstä alkaen

Uusimme raitiotiekiskoja Mannerheimintien ja Arkadiankadun risteyksessä yöaikaan ensi viikolla. Kovaväänistä työtä tehdään sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä 26.-27.5. sekä tarvittaessa myös maanantain ja tiistain vastaisena yönä 27.-28.5.

Yön aikana puramme betonista kiskolaattaa ja leikkaamme kiskoja sekä rakennamme uudet. Työstä aiheutuu kovaa ääntä. Työskentely risteyksessä aiheuttaa häiriötä myös autoliikenteelle.

Työt aloitetaan klo 23 jälkeen ja pyritään saamaan valmiiksi aamulla klo 7 mennessä. Tiukan aikataulun ja ennakoimattomien muuttujien vuoksi työ saattaa venyä arvioidusta aikataulusta.

Raitiovaunulinja 4 yön ajaksi poikkeusreitille

Kiskojen uusimisen vuoksi myös raitiovaunulinja 4 menee poikkeusreitille yön ajaksi klo 00-05. Tietoa raitioliikenteen poikkeusreitistä voi lukea HSL:n tiedotteesta » https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2024/05/linjalla-4-poikkeusreitti-arkadiankadulla-26.27.5.-yona

Yötyöt jatkuvat koko viikon – häiriöitä autoliikenteelle

Yötyöt Arkadiankadun risteyksessä jatkuvat koko viikon. Tiistain 28.5. ja keskiviikon 29.5. sekä keskiviikon 29.5. ja torstain 30.5. välisinä öinä teemme vähemmän kovaäänisiä töitä, kuten hitsaamme kiskojen saumoja ja bitumoimme kiskolaattaa. Myös näistä työvaiheista saattaa kuulua ääntä ja aggregaatin hurinaa. Työt tehdään raitiovaunuliikenteen ollessa yötauolla, joten työ ei estä raitiovaunun kulkua.

Tiistaina 29.5. ja torstaina 30.5. aloitamme betonivalun aamulla klo 5 vähäisemmän liikenteen vuoksi. Pyrimme saamaan betoniautot pois liikenteen seasta klo 7 mennessä.

Työstä aiheutuu häiriötä autoliikenteelle ja liikenteenohjaajat kierrättävät autot tarvittaessa työkohdan ohitse.