Läpiajo Eteläiseltä Hesperiankadulta Töölönkadulle sulkeutuu vesihuoltotyön ajaksi 6.2. – autot kiertoreitille Etu-Töölössä

Vesihuollon rakentaminen etenee Eteläisen Hesperiankadun ja Töölönkadun risteyksessä. Joudumme sulkemaan Eteläisen Hesperiankadun autoilta Vänrikki Stoolin kadun ja Töölönkadun väliseltä osuudelta. Katu suljetaan tiistaina 6.2. aamulla ja liikennejärjestelyt kestävät noin kaksi viikkoa.

Autojen kiertoreitti Eteläiseltä Hesperiankadulta Töölönkadulle kulkee Vänrikki Stoolin kadun ja Apollonkadun kautta.

Varsinainen kaivuutyö tehdään Töölönkadun risteyksessä.

Pysäköintipaikat poistuvat Eteläiseltä Hesperiankadulta työn ajaksi. Autolla ajo ja jalankulku kiinteistöjen autohalleihin ja sisäpihoille sekä rappuihin, porttikäytäviin ja kivijalkatiloihin säilyy koko työn ajan. Läntisin Eteläisen Hesperiankadun ylittävä suojatie sekä toinen Töölönkadun ylittävä suojatie Hesperian esplanadin kohdalla ovat suljettuina työalueen vuoksi.

Työ haittaa edelleen autoliikennettä myös Töölönkadulla Eteläisen Hesperiankadun risteyksessä, jossa käytössä on työn aikana vain yksi kaista. Myös ajo Eteläiseltä Hesperiankadulta Mannerheimintielle on suljettu työmaan vuoksi.

Autot kiertoreitille Etu-Töölön pienempien katujen kautta

Autojen lähin kiertoreitti Eteläiseltä Hesperiankadulta Töölönkadulle kulkee Vänrikki Stoolin kadun ja Apollonkadun kautta.

Kauempaa lännen suunnasta Mannerheimintielle tullessa kiertoreitti kulkee Eteläisen Rautatiekadun tai Runeberginkadun kautta. Töölönkadulle voi kiertää myös Runeberginkadun kautta.

Pitkille autoille, kuten linja-autoille suositellaan saapumista Töölönkadulle joko Runeberginkadun kautta tai Mannerheimintien ja Cygnaeuksenkadun kautta.