Pohjoisen Hesperiankadun risteys sulkeutuu 8.1. – ajo Cygnaeuksenkadun kautta

Mannerheimintien ja Pohjoisen Hesperiankadun risteys suljetaan autojen läpiajolta maanantaina 8.1. Korvaava risteys autojen kääntymiselle on Cygnaeuksenkatu. Samalla Cygnaeuksenkadun ja Mannerheimintien risteys avataan läpiajolle väliaikaisesti yksisuuntaisena.

Viikolla 2/2024 muuttuvat liikennejärjestelyt: Kääntyminen Mannerheimintieltä Pohjoiselle Hesperiankadulle sulkeutuu, korvaava arjoreitti avataan kulkemaan Cygnaeuksekadun kautta.

Kääntyminen Pohjoiselle Hesperiankadulle sulkeutuu

Pohjoinen Hesperiankatu muuttuu työalueeksi Mannerheimintien risteyksessä. Pohjoinen Hesperiankatu suljetaan läpiajolta Mannerheimintien sekä Töölönkadun välillä ja autolla kääntyminen Mannerheimintieltä Pohjoiselle Hesperiankadulle estyy töiden ajaksi.

Osa Pohjoisen Hesperiankadun pysäköintipaikoista poistuu Mannerheimintien ja Töölönkadun väliltä. Kulku kiinteistöihin sekä ajo sisäpihalle säilyy koko työn ajan.

Liikennejärjestelyjen muutos aiheutuu vesihuollon rakennustöistä Pohjoisen Hesperiankadun risteyksessä.

Cygnaeuksenkatu avautuu läpiajolle Mannerheimintien suunnasta

Pohjoisen Hesperiankadun sulkeutuessa avataan Cygnaeuksenkadun risteys läpiajolle väliaikaisesti yksisuuntaisena Mannerheimintieltä kohti Töölönkatua. Mannerheimintieltä saa kääntyä Cygnaeuksenkadulle pohjoisen suunnasta tullessa.

Katu on yksisuuntainen vain Mannerheimintien päässä, ja Töölönkadulta pääsee ajamaan Cygnaeuksenkatua pitkin Mannerheimintien suuntaan noin puoleen väliin korttelia. Kulku kiinteistöihin sekä ajo sisäpihalle säilyy koko työn ajan.

Osa Cygnaeuksenkadun pysäköintipaikoista on edelleen poissa käytöstä Mannerheimintien ja Töölönkadun välillä.

Muut sivukadut edelleen suljettuna läpiajolta

Mannerheimintie Postikadun ja Runeberginkadun välillä on edelleen työmaa-aluetta ja osa sivukatujen risteyksistä on suljettuna autojen läpiajolta.

Mannerheimintien eteläosan sivukatujen risteyksistä on auki läpiajolle molempiin suuntiin edelleen Pohjoinen Rautatiekatu Eduskuntatalon kohdalla sekä Töölönlahdenkatu Musiikkitalon kohdalla.

Kääntymiseltä ja läpiajolta Mannerheimintielle ovat edelleen suljettuina Aurorankatu/Museokatu, Eteläinen Hesperiankatu, Dunckerinkatu sekä Kivelänkatu.