Presidentti Ahtisaaren valtiolliset hautajaiset vaikuttavat liikenteeseen perjantaina 10.11.

Martti Ahtisaaren valtiolliset hautajaiset vaikuttavat liikenteeseen, ja saattavat aiheuttaa ruuhkaa Mannerheimintiellä perjantaina 10.11. Hautajaissaatto lähtee Tuomiokirkolta kohti Hietaniemen hautausmaata noin kello 14.30, ja kulkee Mannerheimintietä Aleksanterinkadulta ja Arkadiankadulle. Arkadiankadulta saatto jatkaa kohti Hietaniemen hautausmaata Pohjoista Rautatiekatua pitkin.

Liikenne pysäytetään hautajaisten ajaksi saaton reitiltä

Kaikki muu liikenne pysäytetään hautajaisten ajaksi saaton reitiltä, jolloin myös liikenne Arkadiankadun risteyksessä on poikki. Poliisi kehottaa välttämään omalla autolla liikkumista noin kello 14–16 välisenä aikana saattoreitin läheisyydessä. Saatto voi aiheuttaa ruuhkautumista, joten autoilua Mannerheimintiellä kannattaa välttää.

Mannerheimintien sivukatuja voi hyödyntää liikkumisessa. Pohjoisen suunnasta tullessa Mannerheimintieltä voi kääntyä Pohjoiselle Hesperiankadulle, Dunckerinkadulle ja Kivelänkadulle. Mannerheimintielle etelään voi kääntyä Dunckerinkadulta ja Kivelänkadulta.

️Reitin varrelle odotetaan kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kansalaisille parhaita paikkoja seurata hautajaisten kulkua paikan päällä ovat Senaatintori ja Tuomiokirkon ympäristö, Presidentinlinnan edusta sekä Kiasman edusta.

Lue Poliisin tiedote »

Nykyiset liikennejärjestelyt Mannerheimintiellä.