Purkutyöt jatkuvat, vesihuollon uusiminen alkamassa

Katutöissä käynnistyy uusi työvaihe, kun aloitamme vesihuollon putkistojen uusimisen. Huhtikuun alussa, 3.4. alkavalla viikolla jatkuvat kadun pintarakenteiden sekä raitiotiekiskojen purkutyöt, ja samalla aloitamme vesihuollon uusimista.

Viikolla 15 (10.4. alkava viikko) työmaan vahvuus kasvaa entisestään, ja kadulla alkaa näkyä aiempaa enemmän koneita sekä miehistöä. Myös uusia työvaiheita aloitetaan eri puolilla työmaa-aluetta.

Maaliskuun 21. päivä alkaen muutetut liikennejärjestelyt ovat edelleen voimassa ja työt tehdään nyt rajatulla työalueella. Tutustu poikkeusliikennejärjestelyihin katutöiden ensimmäisen vaiheen työalueen lähistöllä tästä linkistä »

Vesihuoltotöiden alkaminen tarkoittaa muun muassa syvempien kaivantojen avaamista kadulle sekä suunniteltujen vesikatkojen alkamista alueella. HSY tiedottaa suunnitelluista vesikatkoista ennalta ja voit tilata tiedon vedenjakelukatkoksista omaan osoitteeseesi myös tekstiviestillä. Lue lisää HSY:n verkkosivuilta » https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/