Pyörille ja jalankulkijoille lisää tilaa, työalue pieneni

Työt alueen eteläosassa ovat edenneet ja pitkään suljettuna olleita alueita on voitu avata kaupunkilaisten käyttöön. Työalueemme Baanan sillan Kansalaistorin puolella pieneni ja samalla jalankulkijoiden sekä pyöräilijöiden tila suureni hieman viikon lopulla.

Kiasman ja Musiikkitalon välillä on siis väljempää kulkea pyörällä sekä kävellen. Kokonaisuudessaaan Mannerheimintien sillan korjaustyöt ohittava Baanan kiertoreitti on kuitenkin edelleen osittain normaalia kapeampi.

Baanan Mannerheimintien sillan alikulku on yhä suljettu. Sillan korjaustyöt ovat kesken ja työskentelemme yhä sillan alla. Silta on huputettuna sääsuojan sisällä ja sillan työvaiheista edessä ovat vielä muun muassa rappaus, valaistus sekä raitin korjaukset. Alikulkua käyttävät juoksutapahtumat toukokuussa sekä kesäkuussa, muuten se pysyy suljettuna.

Yleisölle Baanan Mannerheimintien alikulku avautuu vasta, kun kaikki sillan työvaiheet ovat valmiit. Työt pyritään saamaan valmiiksi ja alikulku avaamaan kesäkuun loppuun mennessä.

Kiasman ja Pikkuparlamentin välisellä suojatiellä väliaikainen puusilta kiskotyömaan yli on yhä käytössä. Myös Pikkuparlamentin puolella kulkureitti on vielä jonkin aikaa murskepohjainen ja normaalia kapeampi.