Kurkkaa katutöiden työmaalle raksakameran kautta

Tältä sivulta löytyvän raksakameran kautta voit katsella, mitä Manskun katutöiden työmaalla tapahtuu.

Katutöiden ystävillä on nyt mainio mahdollisuus kurkata remontin sydämeen raksakameran kautta. Kamera näyttää kesällä 2024 kuvaa Mannerheimintien, Runeberginkadun ja Helsinginkadun risteyksestä – eli Oopperan risteyksestä. Uusi kuva julkaistaan kaksi kertaa päivässä.

Kuvat tallentuvat, joten voit kelata tallennetta myös taaksepäin, ja kurkistaa, miltä työmaalla näytti eilen tai vaikkapa viime keväänä.

Pieni pala suurta työmaata

Manskun katutöiden alue ulottuu Mannerheimin ratsastajapatsaalta Taka-Töölön Reijolankadun risteykseen.

Kamera näyttää vain pienen palan katutöiden valtavanpituista työmaata. Kokonaisuudessaan remontoimme yhteensä 2,5 kilometriä Mannerheimintietä ja lisäksi osan sen sivukaduista. Kamerasta voit seurata noin 100 metrin pituista aluetta. Vuoden 2024 alussa työmaamme ulottuu Mannerheimintiellä noin 1,4 kilometrin matkalle aina Kiasmalta Oopperalle.

Älä siis hermostu, jos kuvassa ei juuri tällä hetkellä näy työkoneita tai vaikuta tapahtuvan mitään. Koneet ja niiden kuljettajat ovat vaan jossain toisaalla.

Katutyöt Mannerheimintiellä alkoivat keväällä 2023, ja jatkuvat Postikadun ja Runeberginkadun välillä aina syksyyn 2024 saakka. Syksyllä työt siirtyvät toiseen vaiheeseen pohjoisosalle Runeberginkadun ja Reijolankadun välille. Koko urakka on valmis vuoden 2025 loppuun mennessä.

Kurkkaa raksakameraan tästä

Jos kuva ei näy, pääset kurkkaamaan raksakameraan tästä linkistä verkkoselaimella »