Sallinkadulla ja Savilankadulla asfaltointitöitä – poista autosi siirtokehotusalueelta ajoissa

Aloitamme asfaltointityöt Sallinkadulla sekä sen ja Urheilukadun risteyksen alueella perjantaina 5.7.

Sallinkadulla siirtokehotusmerkin vaikutusalueelle pysäköidyt autot hinautetaan pois perjantaiaamuna.

Urheilukadun ja Sallinkadun risteyksessä jyrsitään väliaikaista asfalttia ja asfaltoidaan. Työstä aiheutuu hetkellistä häiriötä liikenteelle Urheilukadulla.

Asfaltointitöitä jatketaan Sallinkadulla ensi viikon aikana.

Savilankadulla asfalttipohjien tekoa sekä massanlevitystä

Savilankadulla asfaltointityöt ovat ohjelmassa 8.7. alkavalla viikolla. Kadulla viimeistellään ensin murskepohjat ja sen jälkeen levitetään alin asfalttikerros.

Molemmilla Mannerheimintien sivukaduilla asfaltointityötä on luvassa vielä tämänkin jälkeen ennen viimeisten pinta-asfalttien levitystä. Myös autojen siirtokehotukset ovat edelleen voimassa ensi viikon asfaltointitöiden jälkeen.

Asfaltointiöistä aiheutuu hetkellisiä katkoja kiinteistöjen sisäpihoille ja autohalleihin ajamiseen sekä rapuista ja ovista kulkemiseen. Seuraa liikenteenohjaajien merkkejä ja varaudu lyhyeen odotukseen.

Asfaltointitöitä Runeberginkadun ja Arkadiankadun risteyksissä

Samalla viikolla tehdään asfaltointitöitä myös Oopperan eli Helsinginkadun, Runeberginkadun ja Mannerheimintien risteyksessä sekä etelässä Arkadiankadun ja Mannerheimintien risteyksessä. Työt aiheuttavat hetkellistä häiriötä liikenteeseen. Liikenteenohjaajat opastavat kulkijoita asfaltointitöiden kohdalla.