Sallinkatu sulkeutuu läpiajolta maanantaista 27.11. alkaen – valmistelevat työt etenevät

Mannerheimintien pohjoisten sivukatujen valmistelevat työt etenevät ja seuraavana vuorossa on Sallinkatu. Aloitamme työt Sallinkadulla pystyttämällä väliaikaiset liikennejärjestelyt maanantaina 27.11.

Tämän jälkeen kaivamme koekuopat maaperätutkimuksia varten. Tutkimusten valmistumisen ajan työmaalla ei tapahdu juuri mitään näkyvää arviolta noin viikkoon.

Sen jälkeen aloitamme vesihuollon rakentamisen asfaltin kuorimisella ja liitosten esiin kaivamisella Urheilukadun päästä, mistä etenemme kohti Mannerheimintietä.

Myös Sallinkadulla kallio on vastassa pian asfaltin alla, ja varaudumme louhintoihin. Lue tältä sivulta lisää louhinnasta katuremontin yhteydessä »

Mannerheimintien katuremonttia valmistelevat tytöt Sallinkadulla kestävät ensi kevääseen.

Sallinkatu suljetaan – ajo tonteille ja kiinteistöjen pihoille säilyy

Töiden ajaksi Sallinkatu suljetaan ajoneuvojen läpiajolta kokonaan. Kulku kiinteistöihin säilyy koko työn ajan.

Huolto- ja tontille ajo säilyy, mutta ajo onnistuu vain Mannerheimintien suunnasta. Jossain vaiheessa myöhemmin huolto- ja tontilleajon suunta muuttuu ja ajo tonteille ja sisäpihoille tapahtuu Urheilukadun suunnasta.

Jalankulku säilyy kiinteistöjen seinustalla koko Sallinkadulla.

Kadunvarren pysäköintipaikat poistuvat

Kadunvarren pysäköintipaikat poistuvat työn ajaksi koko Sallinkadulta. Lisäksi muutamia paikkoja poistuu myös Urheilukadun puolelta.

Pysäköintipaikat poistuvat ja siirtokehotukset tulevat voimaan maanantaista 27.11. alkaen.

Urheilukatu kapenee Sallinkadun kohdalta

Sallinkadun katutöiden vuoksi myös Urheilukatu yksikaistaistuu Sallinkadun kohdalta samalla tavalla kuin Toivonkadun kohdalla. Yksikaistaistuminen ja kohtaavien ajoneuvojen odottaminen aiheuttaa ajoittain ruuhkaa Urheilukadulle.

Suosituksia Sallinkadun kiertämiseksi autolla on esitetty oheisissa kartoissa.

Autolla idästä tullessa Urheilukadun–Mäntymäentien ja Helsinginkadun kautta, Savilankadun kautta tai Urheilukadun–Reijolankatu-Nordenskjöldinkadun kautta.

Autolla lännestä tullessa Helsinginkadun–Mäntymäentien–Urheilukadun kautta, Savilankadun kautta tai Urheilukadun-Nordenskjöldinkadun kautta.