Suosituksia Toivonkadun kiertoreiteiksi autolla

Toivonkatu on suljettu autoilta 11.10. alkaen, ja työ valmistuu arviolta vuoden loppuun mennessä. Tällä välin suosittelemme kiertämään Toivonkadun isoimpia katuja pitkin. Näet suositukset tarkemmin karttakuvista.

Kiertoreitit idän suunnasta tullessa

Jos ajat Mannerheimintielle idän suunnasta Urheilukadulta, suosittelemme ajamaan Mäntymäentien ja Helsinginkadun kautta. Vaihtoehtoisesti voit kiertää pohjoisesta Reijolankadun ja Nordenskiöldinkadun kautta.

Idästä länteen pääset myös pienempiä katuja pitkin Urheilukadulta Sallinkadulle ja edelleen Mannerheimintien yli Humalistonkadulle. Sallinkadulta voi myös kääntyä oikealle Mannerheimintielle.

Kiertoreitit idän suunnasta tullessa. Voit avata kartan suuremmaksi klikkaamalla.

Kiertoreitit lännen suunnasta

Lännen suunnasta Urheilukadulle pääset esimerkiksi Einon Leinon kadun ja Sallikadun kautta. Eino Leinon kadulta vasemmalle Mannerheimintielle kääntymistä koskeva rajoitus on töiden ajaksi poistettu.

Jos ajat Urheilukadulle kauempaa lännestä, suosittelemme ajamaan Mechelininkatua Nordenskiöldinkadulle saakka. Vaihtoehtoisesti voit ajaa Sibeliuksenkadun ja Ruusulankadun kautta Runeberginkadulle, ja sieltä Helsinginkadun kautta Mäntymäentielle.

Kiertoreitit lännestä tullessa. Voit avata kartan suuremmaksi klikkaamalla.