Työmaa laajenee kesäksi Runeberginkadun risteykseen – lähialueella luvassa melua ja pölyä

Mannerheimintien peruskorjauksen katutyöt jatkuvat Postikadun sekä Runeberginkadun välisellä alueella sekä osalla Mannerheimintien sivukaduista Runeberginkadun ja Reijolankadun välillä kevään ja kesän ajan. Työt aiheuttavat ajoittain melua, pölyä, tärinää ja häiriötä liikkumiseen.

Kesän ajaksi työmaamme laajenee Mannerheimintien, Runeberginkadun ja Helsinginkadun risteykseen eli Oopperan risteykseen. Aloitamme risteyksen rakentamisen kesäkuun alussa ja työt jatkuvat koko kesän ajan. Kesän jälkeen työmaa laajenee edelleen, kun aloitamme Mannerheimintien toisen vaiheen remontoinnin Runeberginkadun ja Reijolankadun välisellä osuudella.

Työt aiheuttavat suuria muutoksia risteyksen liikennejärjestelyihin. Järjestelyt voivat muuttua päivittäin ja liikenne ruuhkautuu. Kiertoreitit aiheuttavat häiriötä liikkumiseen kaikilla kulkuvälineillä. Lisätietoja Oopperan risteyksen töistä ja liikennejärjestelyistä voit lukea tästä uutisesta » https://manskunkatutyot.fi/tyomaa-kesalla-runeberginkadun-ja-helsinginkadun-risteykseen-ratikat-poikkeusreiteille-hairiota-liikenteelle/

Työmaan logistiikka- ja tukialue ulottuu Mannerheimintiellä Runeberginkadun risteyksen pohjoispuolelle aina Sibeliuksenkadun risteykseen asti. Väliaikaiset liikennejärjestelyt ulottuvat Kisahallille asti. Töitä tehdään myös risteyksen tuntumassa Helsingin puistikossa.

Teemme ajoittain myös erityisen häiritsevää melua aiheuttavaa työtä, kuten louhintaa, paalutusta, piikkausta ja pontitusta. Pahoittelemme häiriötä ja pyrimme pitämään haitat mahdollisimman pienenä.

Työaikamme

Työmaallamme voidaan työskennellä arkisin sekä lauantaisin klo 7–22 välillä, ja toisinaan myös yöaikaan. Yöaikaisesta melusta tiedotamme kanavissamme. Muita kuin erityisen häiritseviä töitä teemme yöaikaan ilman erillistä ilmoitusta.

Lähinaapureille jaamme tarvittaessa korvatulppia. Olethan yhteydessä meihin, mikäli tarvitset sellaiset. Yhteystietomme löydät tältä sivulta » https://manskunkatutyot.fi/lisatiedot/